Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bent u op zoek naar een glaswand of glazen wand? Dan bent u bij ECG Montage aan het juiste adres. ECG Montage is de specialist op het gebied van glazen wanden. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van afbouw, kunnen wij u een passend advies geven. Daarnaast zorgen wij ook voor de montage van een glaswand of glazen wand.

Voordelen van een glazen wand

Glazen wanden worden in kantoorruimtes steeds populairder, dat komt omdat de transparantie en de visuele ruimte behouden blijven. Dat heeft als grote voordeel dat de gebruiksvriendelijkheid en de functionaliteit van de ruimte toeneemt. Door middel van een glazen wand haalt u dus het maximale uit uw ruimte!

Volledig gemonteerde glazen wand

De volledig gemonteerde glazen wand(en) heeft een professionele uitstraling. U kunt kiezen voor een demontabele glaswand of glazen schuifwanden. Op deze manier kunt u gemakkelijk én mooi meerdere werkplekken creëren. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een glazen wand? Neem geheel vrijblijvend contact op of neem een kijkje bij onze projecten.

Wie of wat is ECG Montage?

ECG Montage is gevestigd in Nunspeet en beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in de afbouw. Kwaliteit en flexibiliteit, daar staan we voor. Ons team afbouwspecialisten levert en monteert glazen wand(en), maar ook plafonds en verlichting. U heeft bij ons de keuze uit een groot assortiment.

ECG Montage is in staat het totale afbouwconcept te organiseren én te realiseren. Daar valt onder meer de afwerking van wanden, strakke plafonds, verlichtingsplannen en kastsystemen onder. Wij zijn ook in staat de inrichting voor u te verzorgen, wij werken namelijk samen met een vaste groep interieurinrichters. Ontzorgen is ons vak en we bepalen samen met u tot welk niveau.

Glazen wand? ECG Montage helpt u graag!

Bent u op zoek naar een glazen wand of wilt u meer weten over een specifieke glazen wand? De adviseurs van ECG Montage staan graag voor u klaar. Op iedere vraag proberen wij u te voorzien van een passend antwoord. U bent ook van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom, de koffie staat hier voor u klaar. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op 0341-257479, of per mail op info@ecgmontage.nl.

Maak nu een afspraak!

De diensten en service
van ECG Montage
uit Nunspeet (Gelderland)
worden door de klanten
op Google+ beoordeeld met een 10 uit 10 op basis van 3 recensies.