Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Een plezierige werkomgeving creëren? Van uw kantoor een blikvanger maken? Of uw vastgoedobject rendabeler maken? Het kan allemaal door middel van kantoorrenovatie (turn-key). ECG montage heeft zich de afgelopen jaren bewezen als specialist op het gebied van kantoorrenovaties, gebouwen en panden. Wij beschikken over een deskundig team specialisten dat het hele proces van idee tot oplevering kan realiseren. De renovatie van een kantoor is een proces, waarbij heel wat komt kijken. Kies dan ook voor een echte specialist als het gaat om kantoor renoveren.

Co-creatie renovatie kantoor

Het renoveren van een kantoor levert vele voordelen op. ECG Montage verbouwt aan de hand van de kennis van de lokale markt en het gebiedsplan uw gebouw of kantoor. Dit alles gebeurt in co-creatie met de eigenaar, eindgebruiker of ontwerper. Uw wensen zijn namelijk het uitgangspunt als het gaat om kantoorrenovatie. Alleen dan kunnen we tot kwalitatief hoogwaardige renovatie van uw kantoor komen.

Wat is kantoorrenovatie eigenlijk?

Onder kantoorrenovatie verstaan we het volledig of gedeeltelijk renoveren van bestaande kantoorpanden en kantoorruimtes. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de vernieuwing van het kantoor, maar ook het ombouwen van kantoorgebouwen tot appartementen en/of hotelkamers. Kantoorrenovatie is dus een zeer breed begrip, waarbinnen veel mogelijk is. Heeft u vragen of speciale wensen? Onze adviseurs staan u graag te woord en kunnen een antwoord geven op al uw vragen met betrekking tot kantoor renovatie. Neem een kijkje bij onze projecten om een indruk op te doen.

Kantoor renovatie door ECG Montage

ECG Montage is gevestigd in Nunspeet en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de afbouw en renovatie van kantoren. Onze specialisaties zijn totaalafbouw, kantoorrenovatie, turn-key en inrichting. Kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons voorop. Het renoveren van een kantoor kunt u dan ook overlaten aan ons team specialisten. Ook voor het monteren van wanden, plafonds en verlichting kunt u bij ons aankloppen.

Schakel ECG Montage in voor kantoorrenovatie / turn-key

Wilt u uw kantoor renoveren? Schakel dan ECG Montage in. Ook voor vragen en vrijblijvend advies kunt u bij ons terecht. Onze deskundige specialisten helpen u graag. Neem eens een kijkje in onze showroom in Nunspeet en laat u inspireren. De koffie staat voor u klaar. Wilt u meer weten over renovatie kantoor? U kunt contact met ons opnemen via 0341-257479‎ of per mail info@ecgmontage.nl.

Maak nu een afspraak!

De diensten en service 
van ECG Montage 
uit Nunspeet (Gelderland) 
worden door de klanten
op Google+ beoordeeld met een 10 uit 10 op basis van 3 recensies.