Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Over ons

ECG

Professionals in Afbouw & Projectinrichting

Uw bedrijfspand is één van de visitekaartjes van uw organisatie. U wilt met uw pand uitstralen waar uw organisatie voor staat. Medewerkers moeten zich thuis voelen en optimaal kunnen werken. Relaties dienen zich op hun gemak te voelen wanneer ze bij u komen. De inrichting of herinrichting van uw pand is hierbij belangrijk.

Bij ECG begrijpen we dat maar al te goed. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en in die tijd hebben wij een unieke manier van denken ontwikkeld. Dit ziet u terug bij het inrichten van de panden van onze klanten. Immers, geen klant is hetzelfde en geen project is gelijk. Door proactief en ‘out-of-the-box’ te denken, komen wij met creatieve oplossingen voor de inrichting, verbouwing of restyling van uw pand.

Totaalconcept voor elk project

Naast inrichten en herinrichten kunnen wij u ook een totaaloplossing bieden door het gehele proces voor u te begeleiden; van planning tot uitvoering en nazorg. Efficiency is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Wij passen het projectplan aan op uw bedrijfsdoelstellingen, budget en welzijn van uw medewerkers. Door te ontzorgen en te besparen, creëren wij ruimte in uw tijd, uw budget en op de werkvloer. Vindt u dit ook belangrijk, laat ons dan uw project managen en uitvoeren. Wij denken graag met u mee vanaf het eerste idee tot en met het laatste detail. Zo heeft u er geen omkijken naar en houdt u tijd over om te doen waar u goed in bent.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u.