Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Advies gaat bij ons verder dan hetgeen zichtbaar is. Bij het afbouwen en inrichten van een kantoor- of bedrijfsruimte komt meer kijken. Wij denken mee en adviseren over brandwerendheid, akoestiek, geluidsnormen en comfort. Heeft u bijvoorbeeld nagedacht over privacy, daglicht en veiligheid? Wij houden hier rekening mee en komen gezamenlijk tot het beste resultaat. In een persoonlijk gesprek adviseren wij en nemen we de tekeningen door. Daarna ontvangt u een definitief projectplan met investeringsoverzicht.

 

Voordat we aan de slag gaan, maken we een duidelijk ontwerp. Wij beschikken over een eigen tekenafdeling. Wij verzorgen naast het ontwerp ook een passende bouwtekening met eventuele aanvullingen. Juiste tekeningen zijn onmisbaar voor de uitvoering van het project. Ook de interieurinrichting verzorgen wij voor u. Wij weten welke stijl het beste bij u past en koppelen daar onze vaste interieurontwerper aan. Ook voor verlichting in uw ruimte maken wij een passend verlichtingsplan.

  • ECG Montage Nunspeet
  • ECG Montage Nunspeet
  • ECG Montage Nunspeet
  • ECG Montage Nunspeet
  • ECG Montage Nunspeet