Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Wij ontzorgen onze klanten volledig. Van offerte tot en met oplevering kunt u bij ons altijd rekenen op een goed georganiseerd traject. U bepaalt zelf welk onderdeel u door ons laat uitvoeren. Dat kan van alleen een nieuwe indeling, bijvoorbeeld nieuwe wanden en plafonds, tot aan het volledig (turnkey) opleveren van uw bedrijfspand.

Het begint met een goed gesprek bij u op locatie of in onze showroom. Tijdens dit gesprek worden uw wensen in kaart gebracht en maken wij een voorstel op maat. Na akkoord stellen wij een projectteam samen bestaande uit een tekenaar, werkvoorbereider, projectleider en eventueel een interieurbouwer. Wij nemen tot in detail de planning met u door en leveren alles zoveel mogelijk voorbewerkt af. Dit verkort de montagetijd en garandeert behoud van kwaliteit en tijdige oplevering. In de tussentijd kunt u altijd sparren met uw vaste contactpersoon. Samen gaan we voor het beste resultaat.