Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Oriëntatie op locatie

Concept ontwerp

Plan van aanpak

Realisatie

Oplevering en evaluatie

Stap 1

Oriëntatie op locatie

Wij kruipen in de huid van uw bedrijf. Waar staat u voor? Wat zijn uw doelstellingen? Hoe werkt u? Die uitgangspunten geven namelijk richting aan onze ideeën. Vanuit uw huidige en toekomstige bedrijfswaarden en doelstellingen maken wij een inventarisatie van uw eisen en wensen. Daarvoor komen wij graag bij u op locatie kijken.

Stap 2

Concept ontwerp

Vanuit onze bevindingen gaan wij ontwerpen en maken wij een concept voor u. U wordt meegenomen in dit proces, want uiteindelijk moet het ontwerp passen bij uw organisatie. Elke stap die we nemen is bepalend voor de volgende. Het resultaat is een ontwerp dat op een natuurlijke en doeltreffende manier aansluit bij uw bedrijf. Altijd functioneel en op maat.

Stap 3

Plan van aanpak

Na goedkeuring van het ontwerp maken we een plan van aanpak. We richten het plan van aanpak zo efficiënt mogelijk in. Het resultaat is een realistische en haalbare planning, waarin alle facetten, tot in de kleinste details, in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever zijn doorlopen. Daarmee ontzorgen wij u en creëren zo ruimte in uw tijd, budget en op de werkvloer.

Stap 4

Realisatie

Beelden bedenken, ideeën schetsen; het is essentieel, maar uiteindelijk moet er ook gewoon opgeleverd worden. Na meer dan 20 jaar ervaring weten wij dat als geen ander. Daarom gaan wij voor resultaat. Onze vakbekwame medewerkers weten hoe zij hiermee om moeten gaan. Zij weten waar de prioriteiten liggen om het project zo efficiënt mogelijk uit te voeren en te zorgen voor een uniek eindresultaat.

Stap 5

Oplevering en evaluatie

Na de realisatie van het project komt het moment van oplevering en evaluatie. Altijd een spannend moment, voor u en voor ons. Immers, het eindresultaat van de inrichting of herinrichting van uw pand is nieuwe visitekaartje. Belangrijk is dat uw medewerkers optimaal kunnen werken en zich thuis voelen en uw relaties zich op hun gemak voelen als ze bij u komen.