Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van totaal afbouw, kunt u ons echte specialisten noemen. Wij zijn een vakkundig afbouwbedrijf uit Nunspeet dat staat voor flexibiliteit in combinatie met kwaliteit. Ons team specialisten verzorgt alles op het gebied van totaal afbouw. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van wanden, plafonds en verlichting. U kunt bij ons kiezen uit een zeer breed assortiment.

Totaalafbouw: het gehele afbouwconcept realiseerbaar

Wij zijn in staat om het totale afbouwconcept te organiseren en te realiseren, dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van totaalafbouw. Wandafwerking, uitgebreide verlichtingsplannen, strakke plafonds en kastsystemen vallen hieronder. Daarnaast kunt u ook de gehele inrichting aan ons over laten. Wij werken namelijk dagelijks met onze vaste interieurontwerpsters, die ieder hun eigen stijl hebben. Maar u kunt uiteraard ook met uw eigen plan bij ons terecht! Ontzorgen, dat is ons vak. Samen met u bespreken we tot welk niveau dat mogelijk is. Voor totaalafbouw moet u dus bij ECG Montage zijn!

Neem een kijkje in onze showroom

In onze vestiging in Nunspeet hebben wij ook de beschikking over een showroom. Kom langs en krijg een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en willen u graag voorbeelden laten zien van wat er allemaal mogelijk is.  Daarnaast wordt er volop meegedacht met de beste oplossing voor uw situatie, ook als het gaat om totaal afbouw. We hebben de koffie altijd voor u klaar staan! Of neem een kijkje bij onze projecten of onze turn-key projecten.

ECG Montage is uw partner in totaalafbouw

ECG Montage wil graag uw partner zijn als het gaat om totaalafbouw. Ons werkgebied strekt door heel Nederland. Kwaliteit, vakmanschap, service en vakkennis staan bij ons voorop. Wij zijn de afbouwspecialist die garant staat voor het juiste product, op de juiste plaats. Totaalafbouw zal met vakmanschap worden gerealiseerd. Het perfecte eindresultaat is uiteraard het doel.

Totaalafbouw? Schakel ECG Montage vandaag nog in!

Heeft u een specialist nodig op het gebied van totaalafbouw? Of heeft u vragen? Schakel dan ECG Montage in. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Voor zowel vragen met betrekking tot totaal afbouw of om een afspraak te maken, kunt u ons bellen op 0341-257479‎ of mailen via info@ecgmontage.nl. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Maak nu een afspraak!

De diensten en service 
van ECG Montage 
uit Nunspeet (Gelderland) 
worden door de klanten
op Google+ beoordeeld met een 10 uit 10 op basis van 3 recensies.