Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

De String (glazen) systeemwanden bieden onbegrensde mogelijkheden. Dit wandsysteem gaat voor een maximale luxe uitstraling. Daarnaast zijn bij deze systeemwanden de onderdelen goed uitwisselbaar met andere modellen systeemwanden. Wel zo handig bij vernieuwing of herindeling van werkplekken. Dit zijn de voordelen van de Maars String systeemwand:

 

  • Als glazen systeemwand een alleskunner
  • Systeemwand met Veelzijdig in materiaalgebruikingenieuze moduulkoppeling
  • Zowel horizontale als verticale belijning mogelijk
  • Met 0-voeg of 5 mmm schaduwvoeg
  • Diverse beglazingsmogelijkheden
  • Uitstekende brand- en geluidsprestaties
  • Bij uitstek geschikt voor Maars Living Options

 

Wanddikte

De nominale wanddikte is 100 mm.

 

Constructie

De wand wordt opgebouwd uit stalen U-randprofielen waartussen verticale klemstijlen worden geplaatst. Door middel van traploos instelbare dwarsverbinders is met de klemstijlconstructie vrijwel elke gewenste horizontale en/of verticale modulatie te realiseren waarin vervolgens panelen en kozijnen worden gemonteerd.

 

Plinten

De stalen onder- en bovenplint zijn terugliggend.

 

Wandpanelen

Spaanderplaat panelen, gemelamineerd of gefineerd, ca.18 mm dik worden door middel van een klemstrip op de achterliggende constructie geklemd. In de spouw van de wand wordt een minerale wol aangebracht. Tevens zijn panelen in metalen uitvoering mogelijk.

 

Moduulkoppeling

Een horizontale of verticale voeg van ‘0’ of schaduw voeg van ‘5’ mm tussen zowel wandpanelen als raam- en deurkozijnen is mogelijk. Alle moduulkoppelingen worden consequent uitgevoerd in een eenduidig kliksysteem.

Kozijnen

Aluminium Mono-block of Bi-block, dubbel beglaasd en standaard voorzien van 4 mm en 6 mm glas. Een glasdikte tot 8 mm is mogelijk. De deurkozijnen zijn van aluminium en in diverse uitvoeringen leverbaar.

 

Deuren

Een scala door Maars zelf ontworpen deuren is in een grote variatie van uitvoeringen leverbaar, zoals hardglazen deuren, 40 mm dikke stalen deuren, deuren wanddik in staal en glas, aluminium kaderdeuren en schuifdeuren. Daarbij zijn diverse deuren in een brandwerende en of geluidwerende kwaliteit leverbaar.

 

Deurbeslag

Paumelles: 3 stuks systeemgebonden paumelles per deurkozijn in chroom-vernikkelde uitvoering. Slot: Lips 2500/16/U20 serie, beslag naar keuze.

 

Afwerking

Alle zichtbare metalen wandonderdelen worden door middel van een milieuvriendelijk powder coat procédé op kleur gebracht in een kleur naar keuze uit de Maars-selectie van de RAL kleuren. Uitvoering zijdeglans of structuur. Overige kleuren in overleg.

 

Geluidwering

Dit wandtype heeft zowel in gesloten als beglaasde uitvoering een in het laboratorium gemeten luchtgeluidisolatiewaarde tot Rw = 47dB volgens ISO 717-1.

 

Brandwerendheid

Dit wandtype is eveneens zowel in gesloten als beglaasde uitvoering getest op brandwerendheid voor een duur van tenminste 30 minuten volgens de EN 1364-1, rapport op aanvraag. Graag overleggen wij met u over speciale uitvoeringen die mogelijk zijn in de Maars String2 wand met betrekking tot andere materialen, speciale kleuren, maatvoering, afwerking enz. en zelfs fysieke prestaties. Het Maars String2 systeem is zeer veelzijdig. Daarom zijn wij er van overtuigd dat wij aan vrijwel al uw wensen tegemoet kunnen komen.

  • ECG Montage Nunspeet
  • ECG Montage Nunspeet